Lys opp høstmørket: Ta del i folkefesten på Kestra Cup 

Andre helgen i november turer Kestra-toget avgårde. Blir du sittende igjen på perrongen eller blir du med på en reise mot minner for livet? 

Påmeldingen for årets turnering er allerede godt i gang. I skrivende stund er det ti herrelag som er påmeldt. Arrangøren håper samtidig at flere kvinnelige lag melder sin ankomst. 

– Jeg vet at det er flere damelag som planlegger å melde seg på, og vi håper selvfølgelig at enda flere melder seg på slik at vi får med flest mulig med på tvers av kjønn og alder, sier Marco Mathisen styreleder i Kestra Cup. 

Turneringen har som mål å samle flest mulig til en folkefest i Nordkjosbotn idrettshall. Her kan gamle bekjente treffes og nye bekjentskap stiftes. Mathisen sier at det er på tribunen den gode stemningen skapes og oppfordrer også de uten futsalsko til å ta turen. 

KESTRA helg hos Vollan Gjestetue

 30% rabatt på overnatting 

Fotballpub med pizzabuffet fredag 

Egen pubmeny med rabatterte priser 

Kestrafest

På lørdagskvelden er det ikke bare de med futsalsko som får anledningen til å lyse opp høstmørket, men også de med dansesko. Med bandet Langt Heimefra booket inn til opptreden skal festarrangøren ta tilbake den gode gamle bygdefestfølelsen i Nordkjosbotn samfunnshus. 

KESTRA FEST

Lørdag 11. november 

Nordkjosbotn samfunnshus 

22:30 - 02:00 

Aldersgrense: 18 år 

CC: 200,-kr 

– Kestra Cup tar tilbake det vi kjenner som bygdefest. Bygdefestene som var en felles møteplass for folk i alle aldere er stort sett borte. I år håper vi at vi klarer å skape en fest som i alle fall den eldre garde har god kjennskap til, og som den yngre garde burde få god kjennskap til, sier Mathisen. 

Påmelding sendes til: kestracup@gmail.com

Powered by Labrador CMS