Nord-Norges råeste skytecup:

Direktesending fra Nordlyscupen

Sendinga er todelt. I spilleren øverst ser du trekkningssendinga. Lenger ned i saken ser du Skytterstudio med kommentarer og gjester i studio. 

I samarbeid med Nye Troms vil nordlyscupen sende direkte onsdag 24. januar kl.1830.

Programledere under livesendingen vil være Jørn Larsen, som er tidligere LS-speaker og godt kjent med skyttersporten og miljøet. Sammen med seg i studio har han Roy Håkstad som har drevet med skyting i DFS i 40 år, og har også 4 NM gull i felthurtigskyting. 

Gjest i studio vil være Ivar Løvland, som er sportslederen i Nye Troms. Han har god oversikt over de sportslige resultatene innenfor skyttersporten. Denne trioen vil i første del av sendingen ha en oppsummering av de sportslige resultatene.

Her ser du Skytterstudio, del 1 av sendinga.

Her vil det komme nye gjester i studio. Første gjest er Gyda Enger som skal delta i premietrekningen. Gyda er tidligere skihopper, hun ble som 15-åring (2008) tatt ut på det første kvinnelige norske landslaget. Hennes personlig rekord var 137 meter, men måtte dessverre legge opp karrieren pga. en kneskade. I dag er Gyda en habil skytter i kl. 2.

Georg Strømsmo kommer også innom studio for å avsløre vinneren av «vinnerskuddet». Georg er en lidenskapelig og særdeles dyktig hobbyfotograf.

Våre sponsorer:

Powered by Labrador CMS